Κωνσταντίνος Σπύρου

Ο Γεώργιος-Κωνσταντίνος Ε. Σπύρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και εμπόριο στο Metropolitan University του Λονδίνου, Ασφαλιστικά στο Chartered Insurance Institute CII, κατέχει το Bloomberg Certificate of Equity & Fixed Income και έχει παρακολουθήσει το FIPP magazine management certificate.
Εργάστηκε 2 χρόνια ως Lloyd’s Broker στο City του Λονδίνου.
Είναι μέτοχος στις εκδοτικές εταιρίες SPIROU EDITIONS - ΕΠΙΣΚΟΠΗ και ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΕΠΕ. Είναι ιδρυτής και μέτοχος στην εταιρία COLOMBO OE (τηλεοπτικές παραγωγές) με έδρα σε Χανιά και Αθήνα.
Είναι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ από το 2006 και στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ από το 2009.
Εξελέγη δύο φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ και κατέχει τη θέση του Συμβούλου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, για δύο θητείες .
Περάτωσε επιτυχώς εξειδικευμένα σεμινάρια για δημοσιογραφικά και εκδοτικά ζητήματα σε Αθήνα, Βρυξέλλες, Λονδίνο κ.α. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας & βιντεοσκόπησης μεταξύ των οποίων και αυτό του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών συνεδρίων, σεμιναρίων σε Ελλάδα, Λονδίνο, Μόντε Κάρλο, Baden-Baden.
Ήταν βασικός συντελεστής με τη δημοσιογραφική ομάδα των εκδόσεων Σπύρου στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» που ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου 2010 στο Κανάλι 9,συνεχίστηκε στο EXTRA3 και τώρα πάλι μεταδίδεται από το EXTRA CHANNEL

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Τοποθεσία Εκδόσεων Σπύρου

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ